Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

 

V podjetju Birotech se ukvarjamo z naslednjimi dejavnostmi:

  • Servis fotokopirnih strojev Canon

S servisom fotokopirnih strojev in ostale Canon biroopreme se ukvarjamo že od leta 1995. Zagotavljamo Vam kvalitetno opravljeno storitev ter ugodne cene rezervnih delov in potrošnega materiala. Na Vaš klic se odzovemo v najkrajšem možnem času.

  • Fotokopiranje in tiskanje

Naša fotokopirnica se nahaja v Murgle Centru v Ljubljani (Cesta v Mestni log 55). Nudimo vam barvno in črno-belo fotokopiranje ter tiskanje do formata A3.

Za vas izvajamo različne oblike vezav dokumentov (plastična spiralna, žična spiralna, termo, klik, trda vezava), plastificiranje dokumentov do formata A3, izdelavo vizitk, tipkanje in urejanje besedil, skeniranje.

Novo v naši ponudbi je tisk in izrez različnih vrst nalepk (nalepke za na steklo, avto, stenske in talne nalepke, translucenten nalepke,...)  ter tisk na različne vrste drugih materialov (umetniško platno, magnetna folija, poster papir, foto papir...) do širine 100 cm.


  • Prodaja rabljenih fotokopirnih strojev znamke Canon

Vsi stroji so iz uvoza in so v odličnem stanju. Njihova starost  je dve leti ali manj, po številu kopij pa stroji niso dosegli niti 20 % življenjske dobe. Na vse pri nas kupljene stroje imate garancijsko dobo 12 mesecev. Cena rabljenega stroja je od 50 % - 300 % nižja od cene novega stroja. Stroj vam brezplačno pripeljemo in priklopimo na računalnik, ter vam pokažemo, kako se stroj uporablja.

  • Prodaja potrošnega materiala in rezervnih delov za fotokopirne stroje Canon

  • Prodaja originalnih in kompatibilnih kartuš ter tonerskih kaset

 

  • Prodaja pisarniškega materiala

 

Naziv podjetja:    Birotech, Mitrovič Nedeljko s.p.          

                          Cesta v mestni log 55                  

                          1000 Ljubljana


ID zavezanca za DDV:  SI 18144373

Matična številka:  1247212


Telefonska številka:  01 429 23 82

Servis: 040 236 920

      

E-mail: [email protected]

WWW:  www.kartuse-tonerji.com

     www.birotech.si

 

 

     


DomovDomov