Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

Kartuša Fenix Epson E-T1284 Yellow

Kartuša Fenix Epson E-T1284 Yellow

Kompatibilna kartuša Fenix Epson E-T1284 Yellow kartuša nadomešča kartuše Epson T1284. Kapaciteta: 13 ml

Več podrobnosti


5,49 € z DDV

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:

Kompatibilna kartuša Fenix Epson E-T1284 Yellow kartuša nadomešča kartuše Epson T1284. Kapaciteta: 13 ml

Kartuša Fenix ni izdelek proizvajalca tiskalnikov Epson, ampak je to izdelek druge tovarne in nadomešča originalno kartušo z enako kvaliteto izpisa, le da je polnjena z več barve in da je veliko cenejša.

Posebno opozorilo:
1.
Med inštalacijo in uporabo kartuš se ne dotikajte čipa, saj lahko pride do okvare baterije, ki se nahaja pod čipom ( velja tudi za originalne Epson kartuše ). Prav tako čipa ne brišite z alkoholom ali s kakšno drugo tekočino.

2. Ko se pri kartuši porabi količina črnila predvidena z Epsonovim programom (  5,9 ml pri črni ter 3,5 ml pri barvnih kartušah ), se ne pojavi opozorilo z znakom " ! " kot je to običajno pri originalnih kartušah, temveč se pojavi napis "cartridge cannot be recognised" ali "cartridge unknown" . To pomeni, da je črnilo porabljeno in je potrebno kartušo zamenjati ali resetirati čip.  


Pred uporabo je kartušo potrebno pretresti, odstranit rumeno nalepko na kateri piše PULL in potem lahko kartušo vstavite v tiskalnik.


Rumeni trak "PULL" na zgornji strani kartuše odstranite zato, da bo v kartušo lahko prihajal zrak in tako nadomestil črnilo. Če to nalepko ne odstranite tiskanje ne bo možno ( ali boste lahko natisnili le nekaj strani in bo potem list prihajal iz tiskalnika nepopisan ) saj se ob izsesavanju črnila ustvarja vakum v kartuši.

Za uporabo v tiskalnikih:

Epson Stylus S22

    Epson Stylus SX125

    Epson Stylus SX130

    Epson Stylus SX235W

    Epson Stylus SX420W

    Epson Stylus SX425W

    Epson Office BX305F

    Epson Office BX305FW

Trenutno ni komentarjev kupcev na ta izdelek.

Only registered users can post a new comment.


 
 

Voziček  

(prazen)

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov

Akcije

Vse akcije