Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

O NAS

Podjetje Birotech je bilo ustanovlejeno leta 1995. Sprva je bila naša glavna dejavnost servis fotokopirnih strojev Canon, leta 1998 pa smo v Murgle Centru v Ljubljani odprli fotokopirnico. Kasneje smo našo ponudbo razširili tudi na prodajo pisarniškega materiala, leta 2011 pa smo pričeli uvažati rabljene fotokopirne stroje od enega največjih Evropskih dobaviteljev rabljenih fotokopirnih strojev. Leta 2016 smo se razširili tudi na področje tiska večjih formatov na različne materiale.

Fotokopiranje in tiskanje

V naši fotokopirnici v Murgle Centru vam nudimo barvno in črno-belo fotokopiranje in tiskanje do formata A3. V  fotokopirnici  imamo na voljo 3 računalnike, iz katerih si lahko sami natisnete vaše datoteke.

Ostale storitve, ki vam jih nudimo v naši fotokopirnici so:

- VEZAVE – Vso natisnjeno ali fotokopirano gradivo vam lahko zvežemo v različne vrste vezav (plastična spirala, žična spirala, letvica, trda vezava).

- SKENIRANJE – Barvno ali črno-belo skeniranje v .pdf ali.jpeg format do velikosti A3. Poskeniramo vam tudi stare slike v fizični obliki ter vam jih s pomočjo programa izboljšamo (popravimo kontrast, barve…)

- PLASTIFICIRANJE – plastificiramo do A3 formata v mat ali sijaj folijo.

- TISK IN VEZAVA DIPLOMSKIH IN MAGISTRSKIH NALOG TER DOKTORSKIH DISERTACIJ – Kvaliteten tisk in trda vezava, ki jo za nas izvaja knjigoveznica. Vezava je izdelana kvalitetno. Če je gradivo oddano do 11. ure, je prevzem možen naslednji dan po 13. uri.

Digitalni tisk

- VIZITKE – Vizitke tiskamo na kvaliteten 300 g papir, po želji pa jih lahko tudi plastificiramo v sijaj ali mat folijo. Vizitke so lahko tiskane barvno ali črno-belo, enostransko ali dvostransko. V kolikor vizitke še nimate oblikovane, lahko za to poskrbimo mi.

- TISK LETAKOV – Tiskamo letake do A3 formata na različne gramature papirja.

- TISK CENIKOV, JEDILNIKOV IN MENIJEV – Po vaših željah vam lahko cenike, jedilnike in menije tudi oblikujemo.

- IZDELAVA VABIL – Oblikujemo vabila za vaš dogodek po vaših željah.

- IZDELAVA BLOKOV, ZVEZKOV, KOLEDARJEV …

 

XXL Tisk


-  TISK NA SLIKARSKO PLATNO (CANVAS)

- TISK NA MAJICE

- TISK NA POSTER ALI FOTO PAPIR

- TISK NA BELE IN PROZORNE NALEPKE

- TISK NA OKENSKE FOLIJE

- TISK NA TALNE FOLIJE

- IZREZ BARVNIH SAMOLEPILNIH FOLIJ

- AVTOGRAFIKA

- KAŠIRANJE

- LAMINACIJA


Servis fotokopirnih strojev Canon

 

S servisom fotokopirnih strojev in ostale Canon biroopreme se ukvarjamo že od leta 1995. Zagotavljamo Vam kvalitetno opravljeno storitev ter ugodne cene rezervnih delov in potrošnega materiala. Na Vaš klic se odzovemo v najkrajšem možnem času.


Prodaja rabljenih fotokopirnih strojev Canon

 

Vsi rabljeni stroji, ki jih prodajamo, so uvoženi iz tujine po preteku leasing pogodb in imajo narejene največ do 25 % življenjske dobe. Vsi so pred prodajo testirani in v brezhibnem stanju. Rabljeni kopirni stroji so vsaj za 50 % cenejši od novih, poleg tega pa imajo tudi veliko dodatne opreme. Garancija na stroj je 1 leto. Stroj vam pripeljemo in priklopimo na računalnik, ter vam pokažemo, kako se stroj uporablja.

 

Prodaja originalnih in kompatibilnih kartuš ter tonerjev


Prodaja pisarniškega materiala

 

 

 

Naziv podjetja:    Birotech, Mitrovič Nedeljko s.p.          

                          Cesta v mestni log 55                  

                          1000 Ljubljana


ID zavezanca za DDV:  SI 18144373

Matična številka:  1247212


Telefonska številka:  01 429 23 82

Servis: 040 236 920

      

E-mail: [email protected]

WWW:  www.kartuse-tonerji.com

     www.birotech.si

 

 

     


DomovDomov